GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: H ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα ανακουφίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση και τα Ασφαλιστικά Ταμ...


Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση και τα Ασφαλιστικά Ταμεία , εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την ικανοποίησή του για την κατάθεση στη Βουλή της διάταξης με την οποία προωθείται μια γενναία και ουσιαστική ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Η ρύθμιση αυτή όχι μόνο ανακουφίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις (και ιδίως τις μικρομεσαίες) δίνοντας την δυνατότητα εξόφλησης των υποχρεώσεών τους, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά και στην δυνατότητα αύξησης των εσόδων του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων.
Επισημαίνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δια του Προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, ανέλαβε εδώ και μήνες την πρωτοβουλία να εισηγηθεί και να διεκδικήσει τις βασικές κατευθύνσεις αυτής της ρύθμισης.
Είναι θετικό ότι αυτή έγινε αποδεκτή από την Κυβέρνηση, αλλά και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έρχεται επιτέλους για ψήφιση στη Βουλή.
Το ΠΑΣΟΚ καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους βουλευτές να δώσουν θετική ψήφο σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική για τους πολίτες, την αγορά, τα ασφαλιστικά ταμεία και τη χώρα διάταξη. Εδώ δεν χωρούν σκοπιμότητες και μικροκομματικές συμπεριφορές.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση