GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός κορόιδεψε άστεγο στο Instagram και "έφαγε" άγριο κράξιμο [photos]

Σάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο, όταν ο ηθοποιός...



Σάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο, όταν ο ηθοποιός...
Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία ενός άστεγου, βάζοντας hashtag #stylish.

Με το που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία έπεσαν βροχή τα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου που κατακεραύνωναν τον ηθοποιό.
«Μην τον κοροϊδεύετε γιατί ενώ εσείς κοιμάστε ήρεμοι στα κρεβάτια σας, αυτός ο άνθρωπος κοιμάται στο κρύο τον χειμώνα», έγραψε ένας από αυτούς, ενώ κάποιος άλλος σε έξαλλη κατάσταση του έγραψε:

«Είναι αστείο; Το γεγονός ότι εσύ κάνεις τα ταξιδάκια σου, τρως το φαγάκι σου κι έχεις μια στέγη, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει τη δυνατότητα να επιβιώσει»; Μετά από όλα αυτά, ο Ανδρέας Γεωργίου προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και δικαιολογώντας τον εαυτό του τους απάντησε: «Μια φωτογραφία μπορεί μόνο να κοροϊδέψει ρε παιδιά; Δεν μπορεί να είναι μια φωτογραφία που να μας θυμίζει ότι υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν έχουν τα πιο απλά; Για να μην ξεχνάμε; Μην τρέχει πάντα το μυαλό μας στην ίντριγκα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση