GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαι όμως η Εγνατία έπρεπε να είχε κλείσει 50 λεπτά πριν το πολύνεκρο δυστύχημα

Αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα για την πολύνεκρη καραμπόλα που σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής και στην οποία έχασαν τη ζωή...


Αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα για την πολύνεκρη καραμπόλα που σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής και στην οποία έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι.
Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει από την απόφαση της αστυνομική διεύθυνσης Ημαθίας με την οποία έδινε την άδεια για τη διεξαγωγή εργασιών από τον ΔΕΔΔΗΕ το πρωί της Κυριακής, αυτά θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν στις 09:30 το πρωί.
Συγκεκριμένα η άδεια προέβλεπε ότι δίνεται άδεια για 10 λεπτά – από τις 09:30 έως τις 09:40 – για την διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Μέσης στην Εγνατία οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η νταλίκα όμως θέρισε τα περισσότερα από 30 ακινητοποιημένα οχήματα 50 λεπτά αργότερα! Το ρολόι έδειχνε 10:20 όταν το μεγάλο όχημα έκανε σμπαράλια τα οχήματα προκαλώντας πέντε θανάτους και 30 τραυματισμούς.
Πώς και γιατί ενώ η άδεια είχε δοθεί για να διακοπεί η κυκλοφορία στις 09:30 αυτό συνέβη μετά τις 10; Πώς και γιατί ενώ η απόφαση προέβλεπε κάτι διαφορετικό η τροχαία επέτρεψε τα έργα να ξεκινήσουν με καθυστέρηση;
Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα κληθεί να δώσει ο 42χρονος υπεύθυνος επί των εργασιών ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον ανακριτή.
Διαβάστε εδώ την απόφαση της Τροχαίας Ημαθίας
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση