GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλτεψη: Εγώ το ονομάζω Τσίπρα-land…

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσα από τη συχνότητα του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η κυβερνη...


Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσα από τη συχνότητα του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η κυβερνητική εκπρόσωπος. Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν καλεί ο πρωθυπουργός τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε να συνεννοηθούν για τα θέματα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, του χρόνου διεξαγωγής εθνικών εκλογών, αλλά και για το θέμα του χρέους.
«Σε τέτοια βάση συζήτηση δεν μπορεί να υπάρχει. Η θητεία αυτής της Βουλής λήγει το 2016. Δεν καταλαβαίνω πως, με τον ποιον εκβιαστικό τρόπο θα συμβεί κάτι άλλο», είπε αρχικά η κα. Βούλτεψη. Και σημείωσε: «Οι βρεγμένες γάτες των τελευταίων ημερών κυκλοφορούν ανάμεσά μας πια. Είδαν τι έγινε, πήραν το μάθημά τους, κατάλαβαν πάρα πολύ καλά τι θα συμβεί αν επιμένουν σε αυτά τα ηρωικά που λένε και τώρα προσπαθούν να πουν: “αν το χρέος δεν είναι έτσι κι αλλιώς, εάν εμείς πούμε αυτό” κ.α. Πρέπει να υπάρχει εθνική συνεννόηση και υπήρξε σε όλες τις χώρες, έστω και με τις διαφωνίες τους. Κατάλαβαν ότι υπάρχει το εθνικό συμφέρον πάνω απ’ όλα».
Συνέχισε δε λέγοντας: «Ο κ. Τσίπρας μπροστά στον Πάπα μιλά τη γοητευτική γλώσσα της αγάπης και εκτός, μακριά από τον Πάπα, σπέρνει τη γλώσσα του μίσους και του διχασμού. Τι έχουμε ακούσει όλο αυτόν τον καιρό; Χθες ακούσαμε ότι είμαστε και ραγιάδες».
Επίσης, με αφορμή την κόντρα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη η κα. Βούλτεψη ανέφερε: «Εδώ υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα. Το οποίο ή το καταλαβαίνουμε ή δεν το καταλαβαίνουμε. Ή πήραμε το μάθημά μας τις τελευταίες ημέρες ή δεν τον πήραμε. Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται κανείς να καθίσει ν’ ασχοληθεί μαζί μας, εάν εμείς δεν ακολουθούμε κάποια λελογισμένη γραμμή και πορεία. Είναι λογικό αυτό. Δεν μπορεί να λέμε: “εμείς θα κάνουμε του κεφαλιού μας κι εσείς θα μας κρατάτε στο ευρώ και θα μας χρηματοδοτείτε”, γιατί αυτό εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά θυσία για το ευρώ λέει ο κ. Λαφαζάνης. Μα θυσία κάνουμε μέσα στα σπίτια μας, για τα παιδιά μας, για τα οικονομικά μας. Το καμιά θυσία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανέναν».
«Εδώ θα υπάρχει αυτό το οποίο εγώ ονομάζω Τσίπρα-land, που δεν θα γίνεται καμία θυσία, αλλά θα έρχονται τα λεφτά και θα τρέχουν από τα μπατζάκια μας. Μία χώρα όπου θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, θα ξοδεύει ό,τι θέλει, οι ΔΕΚΟ θα δανείζονται με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, θα υπάρχει ανισοκατανομή σε όλα, δεν θα παράγουμε τίποτα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ όταν του λες πρέπει να αναπτύξουμε τον τουρισμό λέει είναι κορεσμένη η χώρα θα πειράξετε το περιβάλλον. Κι όταν του λες πρέπει να βγάλουμε τους υδρογονάνθρακες, το αέριο δηλαδή και το πετρέλαιο, λέει ναι αλλά θα κάνουμε έναν δημοκρατικό ενεργειακό σχεδιασμό. Δεν τους πιάνεις πουθενά».

1 σχόλιο

  1. Η κυρία Βούρ-τέρψη κατά βάθος δεν είναι κάθαρμα· το γλεντάει κι' αυτή όπως οι περισσότεροι του φυράματός της. (Άσε που έχει και ωραία βυζιά). Θα κάτσει να σκάσει επειδή εσύ γαμιέσαι να τα φέρεις βόλτα νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση