GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις μαρτύρων για τον εμπρησμό του Mall στο Αγναντερό Καρδίτσας

Με την κατάθεση 2 μαρτύρων ενός επιχειρηματία που είχε εμπορικό χώρο και μιας εργαζόμενης ως... καθαρίστριας, ξεκίνησε σήμερα ...



Με την κατάθεση 2 μαρτύρων ενός επιχειρηματία που είχε εμπορικό χώρο και μιας εργαζόμενης ως... καθαρίστριας, ξεκίνησε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, η δίκη που αφορά τον εμπρησμό του εμπορικού κέντρου Mall στο Αγναντερό Καρδίτσας που είχε σημειωθεί στις 3 Ιουνίου 2009.

Όπως αποκάλυψε το trikalanews.grστο εδώλιο κάθονται 18 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων 2 γνωστοί Τρικαλινοί επαγγελματίες και 3 Καρδιτσιώτες.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε συμμορία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εμπρησμό από πρόθεση, απάτη και πολλές άλλες πράξεις που διώκονται ποινικά.

Η δίκη, αναμένεται να διαρκέσει για εβδομάδες καθώς έχουν κληθεί να καταθέσουν 57 μάρτυρες, ενώ μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων που αρνούνται τις κατηγορίες, είναι και ο γνωστός παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μπάνε Πρέλεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση