GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμύρισε μέχρι το ταβάνι το πάρκινγκ στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου [photo]

Με κάθε βροχή το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» αντιμετωπίζει προβλήματα κι η θεομηνία που έπληξε την πόλη δημιούργησε μεγάλες ζη...



Με κάθε βροχή το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» αντιμετωπίζει προβλήματα κι η θεομηνία που έπληξε την πόλη δημιούργησε μεγάλες ζημιές στην έδρα του Περιστερίου.
Το Περιστέρι υποδέχεται τον Φάρο Κερατσινίου (26/10) για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής, ωστόσο το κλειστό έχει υποστεί ζημιές: «Δυστυχώς, η θεομηνία που έπληξε την Αττική, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στην έδρα του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Σχεδόν όλοι οι χώροι του Κ.Γ. «Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» έχουν πλημμυρίσει και το γήπεδο όχι απλά ακατάλληλο για χρήση αλλά και επικίνδυνο, αφού το νερό στο υπόγειο πάρκινγκ φτάνει μέχρι το ταβάνι! Παράλληλα, εκτεταμένες ζημιές υπάρχουν και στην κεντρική σάλα αλλά και στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί καν να πάρει τα ρούχα και τις μπάλες για να προπονηθεί, έστω και σε κάποιο άλλο γήπεδο!
Κατόπιν τούτου η προπόνηση αναβλήθηκε, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την άντληση των υδάτων και την επιδιόρθωση των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ζημιών», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση