GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε τη μάνα του με σφυρί και στη συνέχεια ασέλγησε στο άψυχο κορμί της [photo]

Ανατριχίλα προκαλεί το στυγερό έγκλημα που έγινε στο Τέξας και για το οποίο ομολόγησε ένας 18χρονος. Πρόκειται για τον Kevin D...



Ανατριχίλα προκαλεί το στυγερό έγκλημα που έγινε στο Τέξας και για το οποίο ομολόγησε ένας 18χρονος.
Πρόκειται για τον Kevin Davis ο οποίος παραδόθηκε αφού σκότωσε την 50χρονη μητέρα του, χτυπώντας τη 20 φορές με σφυρί. Αρχικά δήλωσε ότι προσπάθησε να την σκοτώσει με καλώδιο από μία κονσόλα παιχνιδιών.

Ο 18χρονος ομολόγησε μάλιστα ατάραχος στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι αφού βεβαιώθηκε πως η μητέρα του είναι νεκρή, ασέλγησε στο άψυχο κορμί της και έχασε την παρθενιά του.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι περίμενε στο σπίτι να επιστρέψει η αδερφή του για να τη σκοτώσει και αυτή αλλά άλλαξε γνώμη κι έφυγε με το ποδήλατο.

Παραδέχτηκε επίσης ότι είχε φαντασιωθεί να σκοτώσει τη μητέρα και την αδερφή του και ότι θα το ξαναέκανε αν του επιτρεπόταν.

Στη συνέχεια περίεγραψε την απόλυτη φαντασίωσή του στους αστυνομικούς η οποία ήταν να αποκεφαλίσει ένα κορίτσι και να έχει σεξουαλική επαφή με το πτώμα.

Στην ερώτηση γιατί σκότωσε τη μητέρα του, ο 18χρονος απάντησε πως δεν είναι ψυχικά διαταραγμένος και ότι γνωρίζει πολύ καλά τι έκανε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του χαμογελούσε ενώ το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 99 χρόνια φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση