GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άκρως επικίνδυνη για τους πεζούς η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Δωδώνης των Ιωαννίνων [photos]

Οι εργολαβίες της σημερινής δημοτικής αρχής Ιωαννίνων, αλλά και των προηγούμενων δημοτικών αρχών, στα "πεζοδρόμια" τη...



Οι εργολαβίες της σημερινής δημοτικής αρχής Ιωαννίνων, αλλά και των προηγούμενων δημοτικών αρχών, στα "πεζοδρόμια" της Λεωφόρου Δωδώνης, που είτε δεν τελείωσαν, είτε δεν ξεκίνησαν ποτέ, έχουν καταστήσει άκρως επικίνδυνη την κυκλοφορία των πεζών και στα δύο ρεύματα στα... ανύπαρκτα "πεζοδρόμια" του οδικού άξονα που συνδέει την πόλη των Ιωαννίνων με την εθνική οδό Ιωαννίνων-Αθηνών!
Έτσι λοιπόν χωρίς υπερβολή, οι πεζοί που καθημερινά κινούνται στα υποτιθέμενα... "πεζοδρόμια" του συγκεκριμένου δρόμου, παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους, καθώς ακριβώς δίπλα τους διέρχονται με μεγάλες ταχύτητες οχήματα που περνούν σχεδόν... ξυστά από τα σημεία που κινούνται οι πεζοί!
Καθημερινά καταγράφονται κωμικοτραγικές καταστάσεις στα σημεία που κανονικά θα
έπρεπε να υπάρχουν πεζοδρόμια, με τους πεζούς να προχωρούν με... κομμένη την ανάσα, καθώς υποχρεώνονται εκ των πραγμάτων να διασχίσουν με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή τα... ημιτελή ή και ανύπαρκτα "πεζοδρόμια" της Λεωφόρου Δωδώνης.
Μήπως στο δήμο Ιωαννιτών θα πρέπει επιτέλους να δουν το θέμα σοβαρά και να πράξουν το αυτονόητο; Εκτός κι αν περιμένουν στωικά να θρηνήσουμε πρώτα κάποιο θύμα στα συγκεκριμένα σημεία και μετά να... ξυπνήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση