GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εντυπωσιακή αδερφή της Αμάλ Αλαμουντίν. Είναι η νέα Πίπα Μίντλετον [photos]

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν στην Βενετία. Η όμορφη και ε...



Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν στην Βενετία. Η όμορφη και εντυπωσιακή δικηγόρος έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού.
Όμως ο Κλούνεϊ δεν έχει μόνο εντυπωσιακή σύζυγο αλλά και εντυπωσιακή κουνιάδα. Ο λόγος για την αδερφή της Αμάλ Αλαμουντίν, Τάλα που κατάφερε να κάνει τα φλας να αστράψουν στην Βενετία όπου έγινε ο γάμος του ζευγαριού. Τις τελευταίες ημέρες τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν γεμίσει με φωτογραφίες της Τάλα Αλαμουντίν και εκτενή αφιερώματα στην εντυπωσιακή κουνιάδα του Κλούνεϊ.

Όλα τα αφιερώματα αναφέρουν το ίδιο: «Τάλα Αλαμουντίν: Η νέα Πίπα Μίντλετον». Είναι η Τάλα η νέα Πίπα; Το σίγουρο είναι πως η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να δει τον εαυτό της σε όλα τα περιοδικά μετά τον γάμο ενώ το ίδιο κατάφερε και η Τάλα. Ψηλή, μελαχρινή και καλλίγραμμη, η Τάλα έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες το πρώτο θέμα στα ξένα μέσα ενημέρωσης, φυσικά μετά την αδερφή της.

Η Τάλα Αλαμουντίν είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ναγκί Χαμιγιέχ που έχει επιχειρήσεις στην Σιγκαπούρη. Για χάρη του, η Τάλα άφησε την Νέα Υόρκη και μετακόμισε στην Σιγκαπούρη. Και παρόλο που τα μέσα την θέλουν παντρεμένη, κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται σε διάσταση και να έχει σχέση με άλλον άνδρα. Το ζευγάρι Ναγκί-Τάλα έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι 12 ετών, την Μία. Η Τάλα έχει σπουδάσει στο Ρίτσμοντ και λατρεύει τα σκυλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση