GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτόπτης μάρτυρας: «Τα νερά παρέσυραν όλα τα αυτοκίνητα από την πιλοτή»

Το αυτοκίνητο του κύριου Ανδρέα Κολέτση είναι ένα από τα δεκάδες που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά στον δήμο Νίκαιας. «Έβρεχε ...


Το αυτοκίνητο του κύριου Ανδρέα Κολέτση είναι ένα από τα δεκάδες που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά στον δήμο Νίκαιας.
«Έβρεχε όλη την ημέρα καταρρακτωδώς κι εγώ βρισκόμουν στη δουλειά. Ξαφνικά με παίρνουν τηλέφωνο οι συγγενείς μου για να μου πουν ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε» λέει στο o κ. Κολέτσης.
Το αυτοκίνητο του κυρίου Κολέτση ήταν στην πιλοτή της πολυκατοικίας σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το σημείο στο οποίο κατέληξε το όχημα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
«Από τη δυνατή βροχή όλα τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που βρίσκονταν σε αυτό το σημείο παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά που δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση» συνεχίζει την περιγραφή ο κ.  Κολέτσης.
Το επόμενο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει τώρα είναι ότι η πυροσβεστική λόγω των περισσότερων από 500 κλήσεων που έχει δεχθεί σε διάφορες περιοχές δεν μπορεί να απομακρύνει το αυτοκίνητό του.Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στη γειτονιά του κυρίου Κολέτση με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι οφείλεται στα βουλωμένα φρεάτια.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση