GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος χωρισμός "βόμβα" στη showbiz. Αφορμή η πρώην σύζυγος του πασίγνωστου άντρα [photo]

Ενθουσιασμός ήταν και… πέρασε για...



Ενθουσιασμός ήταν και… πέρασε για...
Τζένιφερ Λόρενς και Κρις Μάρτιν, οι οποίοι χώρισαν έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης!

Τι κι αν τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να αγαπιούνται; Σύμφωνα με το περιοδικό «People» το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με την 24χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να δίνει τα παπούτσια στο χέρι στον 37χρονο frontman των «Coldplay».

Ως βασική αφορμή, παρουσιάζεται το δείπνο που είχε πριν από περίπου μια εβδομάδα ο Κρίς Μάρτιν, με την πρώην σύζυγό του, Γκουίνεθ Πάλτροου, στο Λος Άντζελες. Οι παπαράτσι τους είχαν «τσακώσει» πολύ κοντά, με τη 42χρονη σταρ να χαϊδεύει τρυφερά το μάγουλό του.

Αυτά είδε και η Τζένιφερ Λόρενς, στην οποία μάλλον δεν καλάρεσαν οι «πολιτισμένες» σχέσεις του πρώην ζευγαριού αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, αφού πηγές αναφέρουν πως είχε κουραστεί να τους βλέπει να παίζουν την «ευτυχισμένη» οικογένεια και εκείνη να μην υπάρχει πουθενά.

Σύμφωνα πάντως με άλλα δημοσιεύματα που επικαλούνται διαφορετικές πηγές, αιτία του χωρισμού ήταν το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα της Λόρενς και του Μάρτιν, που δεν τους επέτρεπε να συναντώνται συχνά, παρά το γεγονός ότι ανάμεσά τους η χημεία ήταν έκδηλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση