GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμπολα: SOS εκπέμπουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Η ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα εκπέμπει σήμα κινδύνου, στον αγώνα κατά του Έμπολα στη Δυτική Αφρική.. Σύ...



Η ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα εκπέμπει σήμα κινδύνου, στον αγώνα κατά του Έμπολα στη Δυτική Αφρική..
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οργάνωση έχει φτάσει στα όριά της και επείγει η ενίσχυση και άλλων οργανισμών στις προσπάθειες αντιμετώπισης του θανατηφόρου ιού.

Η οργάνωση που αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε Γουινέα, Σιέρα Λεόνε και Λιβερία με 600 κλίνες στη διάθεσή της και προσωπικό που από τις αρχές του Αυγούστου μέχρι σήμερα έχει αυξηθεί από 650 στους 3.000 εργαζόμενους, ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

«Έχουμε φτάσει ταβάνι», λέει ο διευθυντής επιχειρήσεων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Μπρις ντε λε Βιν, ο οποίος κάλεσε τις κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της επιδημίας.

Όπως τονίζει ο ντε λε Βιν, η διεθνής κοινότητα υποστηρίζει ότι σχεδιάζει την ενίσχυση της οργάνωσης, αλλά «ακόμα δεν έχουμε δει αποτελέσματα» και προσθέτει πως ενώ η ταχύτητα για την ενίσχυση είναι χαμηλή, εκείνη της εξάπλωσης του ιού είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση