GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tαλαιπωρία ... λόγω μπλοκαρίσματος του e-mail!

Eδώ και 4 μήνες η γνωστή εταιρία Microsoft για λόγους ''ασφαλείας'' μας ταλαιπωρεί με διάφορα ερωτηματολόγια για να επαλη...

Eδώ και 4 μήνες η γνωστή εταιρία Microsoft για λόγους ''ασφαλείας'' μας ταλαιπωρεί με διάφορα ερωτηματολόγια για να επαληθεύσει τους κωδικούς ασφαλείας των email του hotmail και τώρα μας μπλόκαρε την πρόσβαση στο προσωπικό μας email. Η εξυπηρέτηση πελατών δουλεύει ΔΕΥΤ-ΠΑΡ σαν δημόσιοι υπάλληλοι.
Οι ηλεκτρονικές φόρμες που μας προτείνουν στο site τους μας ζητά εναλλακτικά mail και αριθμούς κινητών που δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω (προσωπικά δεδομένα). Κάθε αίτηση που κάνεις ηλεκτρονικά για εξυπηρέτηση αναιρεί την προηγούμενη γι' αυτό το πρόβλημα μας διαιωνίζεται και φτάσαμε 4 μήνες μετά να μην έχουμε συνεννοηθεί με την ''έξυπνη'' εταιρία. Απάντηση δεν πήραμε φυσικά ούτε στο εναλλακτικό mail αλλά ούτε sms στο κινητό τα οποία πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσεις αλλιώς δεν προχωράει η διαδικασία (το κινητό μας θα το θυμηθούν βέβαια εάν είναι να μας πουλήσουν τίποτα φυσικά).
Το email αυτό με συνδέει με τον ιντερνετικό κόσμο και αυθαίρετα ο πάροχος μου κόβει την είσοδο. Χωρίς αυτό το mail δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανένα. Αισθάνομαι σαν να ήρθε ο ΟΤΕ και μου έκοψε το τηλέφωνο ''για λόγους ασφαλείας''. Στα forum υπάρχουν χιλιάδες άλλοι σαν εμένα που διαμαρτύρονται για το ίδιο πρόβλημα. Τελικά υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε αυτή τη χώρα της ''ανάπτυξης'' που δεν έμεινε τίποτα όρθιο; Γιατί πρέπει τα πάντα να γίνονται με το πιο πολύπλοκο τρόπο.
Ένας αγανακτισμένος πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση