GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς [video + photos]

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της... Καρδιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πρέβεζας από το...



Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης της...
Καρδιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πρέβεζας από το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας - Παράρτημα Ιωαννίνων με τη συμμετοχή διασωστών και του ΕΚΑΒ της Πρέβεζας ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών σε πρακτικές δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής.
Η εκδήλωση έγινε μπροστά από το δημαρχείο στην Πρέβεζα και αρκετοί πολίτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν από τους διασώστες πιστοποιημένους από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC) στη βασική Υποστήριξη της Ζωής και την χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.
Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής ERC Σκούρας Νικόλαος από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, οι πιστοποιημένοι διασώστες του ΕΚΑΒ Πρέβεζας Λαμπίδης Ανδρέας, Κατέρη Βαρβάρα, Βασιλείου Βασιλική, Τσούτσης Αγάπιος, Γιώργα Λαμπρινή, Τάκη Αικατερίνη και οι Τσέλιος Αλέξανδρος Ιατρός του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και Κήτας Δημήτριος Νοσηλευτής επίσης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.
Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι θετικά σχόλια απέσπασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Πρέβεζας για την άρτια εκπαίδευση τους αλλά και για τον άψογο τρόπο με τον οποίο μετέφεραν τις γνώσεις τους στους πολίτες που παρακολούθησαν την εκπαίδευση.
Δείτε στην συνέχεια πως γίνεται η Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση από τον πιστοποιημένος εκπαιδευτής ERC Σκούρας Νικόλαος από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων:
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση