GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία μέρα γεμάτη σχέδια, μόδα, χρώματα & παιδικά γέλια από τον Tommy Hilfiger & το Harper’s Bazaar

Πάνω από 200 παιδιά πήραν πινέλα, μαρκαδόρους, υφάσματα, κόλλες & έγιναν οι νέοι μικροί σχεδιαστές του Tommy Hilfiger στο ομώνυμ...


Πάνω από 200 παιδιά πήραν πινέλα, μαρκαδόρους, υφάσματα, κόλλες & έγιναν οι νέοι μικροί σχεδιαστές του Tommy Hilfiger στο ομώνυμο κατάστημα του The Mall Athens, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, μία μέρα γεμάτη χρώματα, μόδα και παιδικά γέλια.
Στην πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργανώθηκε για την φθινοπωρινή παιδική συλλογή του Tommy Hilfiger, πολλές εκπλήξεις περίμεναν τα παιδιά, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τους αναγνώστες του περιοδικού μόδας Harper’s Bazaar.
Τα παιδιά, κρατώντας λευκά μπαλόνια Tommy Hilfiger & με τη βοήθεια των παιδαγωγών του MyPlayce, μπήκαν στον ρόλο των νέων σχεδιαστών και σχεδίασαν το δικό τους μπλουζάκι. Όσα παιδιά επισκέφτηκαν τον ειδικό χώρο που φιλοξενείται η παιδική συλλογή Tommy Hilfiger μέσα στο κατάστημα πήραν ποπ κορν & χειροποίητα γλυφιτζούρια, έβγαλαν φωτογραφίες με το σκίτσο τους στο ειδικό photobooth και πήραν μέρος σε έναν διαγωνισμό έκπληξη.
Οι φωτογραφίες των μικρών σχεδιαστών με το Tommy Hilfiger T-shirt τους, αναρτήθηκαν στο www.missbloom.gr και οι αναγνώστες του portal μπορούν για μία εβδομάδα να ψηφίσουν για να αναδείξουν τις τρεις καλύτερες δημιουργίες που θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό Tommy Hilfiger ξύλινο ποδήλατο.
Ειδικά για το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, όσοι αγόρασαν από την φθινοπωρινή παιδική συλλογή Tommy Hilfiger, κέρδισαν και ένα Tommy Hilfiger παιδικό backpack ενώ παράλληλα οι κάτοχοι της Tommy Hilfiger loyalty card μπήκαν σε κλήρωση και τρείς από αυτούς κέρδισαν από ένα συλλεκτικό Tommy Hilfiger ξύλινο ποδήλατο.
Το κατάστημα Tommy Hilfiger βρίσκεται στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens
Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ
Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.
Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), bodywear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.
Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση