GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρελό γέλιο: Οι απίστευτες ατάκες της Ζαρίφη για την εικόνα της Καινούργιου»! [video]

Η Κατερίνα Ζαρίφη λατρεύει την Κατερίνα Καινούργιου και δεν διστάζει να την «πειράξει» on air μέσα από την εκπομπή «Ελένη»! Η ...



Η Κατερίνα Ζαρίφη λατρεύει την Κατερίνα Καινούργιου και δεν διστάζει να την «πειράξει» on air μέσα από την εκπομπή «Ελένη»!
Η Καινούργιου μίλησε για την εικόνα της, τις ανασφάλειές της και φωτογραφήθηκε την ώρα που πότιζε και έκανε δουλειές του σπιτιού για το περιοδικό οκ! Αυτά σχολίασε και η Ζαρίφη με τον δικό της τρόπο:
«Με την Κατερίνα αγοράζουμε το ίδιο μαλλί στη φίλη μας τη Χριστίνα... Το αγοράζει η ίδια! Είναι η πιο απλή της φωτογράφιση, σχεδόν άβαφη! Και εγώ έτσι ποτίζω με τα τακούνια... είμαστε γειτόνισσες και την ρωτώ «πώς πάνε τα κολοκύθια σου Κατερίνα;»... Αυτή είναι μία καθημερινή πόζα της Κατερίνας... Έτσι πάει και στο σούπερ μάρκετ... Αυτό το φόρεμα της Κατερίνας πάει κατευθείαν στο μουσείο»!

Και πρόσθεσε η Κατερίνα ότι αν είναι στον Alpha ας βγει όπως είναι άβαφη.... Και αν δεν θέλει να βγει, ας ακούσουμε μόνο την φωνούλα της και θα βλέπουμε την υπέροχη φωτογράφισή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση