GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Yahoo κλείνει Education, Qwiki και Directory

Η Yahoo ανακοίνωσε το κλείσιμο των υπηρεσιών Education, Qwiki και Directory μέσα στους επόμενους μήνες. Η πρώτη ιστοσελίδα που σταμά...


Η Yahoo ανακοίνωσε το κλείσιμο των υπηρεσιών Education, Qwiki και Directory μέσα στους επόμενους μήνες. Η πρώτη ιστοσελίδα που σταμάτησε τη λειτουργία της είναι η Yahoo Education, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Το website που συνδέει απλούς χρήστες με εκπαιδευτικούς φορείς και εκπαιδευτικό υλικό δεν αποτελεί πλέον προρεραιότητα για την εταιρία.
Η Qwiki είναι η δεύτερη υπηρεσία της Yahoo που αναμένεται να σταματήσει την 1η Νοέμβρη.Η εφαρμογή εξαγοράστηκε από την Yahoo μόλις το 2013 και αναμενόταν να συνεχίσει τη λειτουργία της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα σχέδια της εταιρίας είναι μάλλον διαφορετικά και έτσι το εργαλείο για την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους καταργείται. Η ομάδα ωστόσο του Qwiki θα συνεχίσει να εργάζεται για την Yahoo σε καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που στόχο θα έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών.
Τέλος η υπηρεσία Directory θα σταματήσει στις 31 Δεκεμβρίου. Όπως φαίνεται και από την ονομασία της πρόκειται για ένα κατάλογο ιστοσελίδων. 20 Χρόνια πριν, όταν παρουσιάστηκε, η Yahoo Directory είχε νόημα ύπαρξης καθώς υπήρχαν λίγες ιστοσελίδες. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και η εταιρία αποφάσισε τον τερματισμό της.
“Οι λογαριασμοί των διαφημιστών θα αναβαθμιστούν σε μία νέα υπηρεσία” δήλωσε η Υahoo. Παρόλο που δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, η εταιρία ανακοίνωσε πως οι διαφημιστές θα ενημερωθούν άμεσα.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση