GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές είναι οι 17 πιο πλούσιες πορνοστάρ...

Αυτή είναι η λίστα με τις 17 πιο επιτυχημένες "επιχειρηματίες" πορνοστάρ που διαχειρίζονται το ετήσιο "κομπόδεμα" τους ...


Αυτή είναι η λίστα με τις 17 πιο επιτυχημένες "επιχειρηματίες" πορνοστάρ που διαχειρίζονται το ετήσιο "κομπόδεμα" τους καλύτερα από τους άλλους.
Η βιομηχανία πορνό είναι μία από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως, αποφέροντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και αφήνοντας ένα μεγάλο ποσό κέρδους στις εταιρείες παραγωγής αλλά και στους πρωταγωνιστές.
Πιο πλούσιες είναι οι "παλαίμαχοι" του χώρου, Jenna Jameson και Tera Patrick που μπορεί να έχουν "αποστρατευτεί" από την ενεργό δράση, συμμετέχουν όμως ενεργά στην βιομηχανία των ταινιών πορνό χρηματοδοτώντας παραγωγές. Το ίδιο ισχύει και για άλλες πρώην και νυν πρωταγωνίστριες όπως η Belladonna, ενώ η ελληνικών καταβολών Sasha Grey έχει κάνει στροφή πλέον στον ποιοτικό κινηματογράφο.
Η Βασίλισσα του πορνό Jenna Jameson, και συνιδρύτρια της διαδικτυακής εταιρείας πορνό Club Jenna έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και σκηνοθετήσει ταινίες πορνό. Ακόμη είναι ιδιοκτήτρια του "στριπτιτζάδικου" Babes Cabaret στην Αριζόνα.
Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη στη λίστα, Tera Patrick, η ίδια ξεκίνησε ως μοντέλο στην εφηβεία της και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μικροβιολογία. Αργότερα μπήκε στην βιομηχανία του πορνό και έγινε αμέσως σταρ. Τώρα διευθύνει τη δική της εταιρεία με ατζέντηδες για νεαρούς πορνοστάρ (άντρες και γυναίκες).
Ο πιο πλούσιος άνδρας πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό, είναι ο Peter North. Από το 1980 έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 2000 ταινίες ενηλίκων. Έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής, με τίτλο Northstar Associates η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή περισσότερων από 20 ταινιών. Περιουσία: 10 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα πάντως με τα ετήσια βραβεία AVN και Xbiz Awards οι πιο διάσημες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών για το 2014 είναι οι Asa Akira, Anikka Albrite και Lisa Ann.
Η παρακάτω κατάταξη έγινε από το site therichest.com και αφορά στοιχεία μέχρι το 2013 από την καριέρα των πιο γνωστών γυναικών, πρωταγωνιστριών σε ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου που απευθύνονται σε ενήλικες.

Tori Black: 1 εκατομμύριο δολάρια


Sunny Leone: 1,5 εκατομμύριο δολάρια


Στην ίδια θέση η Asa Akira με 1,5 εκατομμύριο δολάρια




Audrey Bitoni: 1,6 εκατομμύριο δολάρια


Jayden James: 1,7 εκατομμύριο δολάρια


Belladonna: 1,8 εκατομμύρια δολάρια


Gianna Michaels: 2 εκατομμύρια δολάρια


Και η Lisa Ann στα 2 εκατομμύρια δολάρια


Sasha Grey: 2,5 εκατομμύρια δολάρια


Jenna Haze: 3,5 εκατομμύρια δολάρια

Katie Morgan: 4,5 εκατομμύρια δολάρια


Bree Olson: 5 εκατομμύρια δολάρια


Maria Takagi: 6 εκατομμύρια δολάρια


Traci Lords: 7 εκατομμύρια δολάρια


Jesse Jane: 8 εκατομμύρια δολάρια


Tera Patrick: 15 εκατομμύρια δολάρια



Jenna Jameson: 30 εκατομμύρια δολάρια


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση