GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΟΙ για νέα επεισόδια: 20χρονος νεκρός αφροαμερικανός στο Φέργκιουσον-Το Μιζούρι φλέγεται! [photos]

Μια νέα δολοφονία ενός 20χρονου αφροαμερικάνου σημειώθηκε στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία για νέα...



Μια νέα δολοφονία ενός 20χρονου αφροαμερικάνου σημειώθηκε στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία για νέα επεισόδια, μετά από τη χθεσινή ταραχώδη νύχτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις 1,5 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του Μάικλ Μπράουν στις 9 Αυγούστου 2014, βρέθηκε το πτώμα ενός 20χρονου μέσα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου!
Ο νεαρός βρέθηκε καμένος και με τραύμα από σφαίρα ενώ την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή.
Ένας άνδρας που κατοικεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι είδε τέσσερις ενόπλους έξω από το διαμέρισμά του το βράδυ της Δευτέρας να συζητούν για να λεηλατήσουν και να σκοτώσουν κάποιον.
Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει άγνωστο αν το περιστατικό συνδέεται με κάποιον τρόπο με τα επεισόδια που ακολούθησαν την αθωωτική απόφαση για τον λευκό αστυνομικό.
Εν τω μεταξύ η πολιτεία του Μιζούρι τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 ημέρες. Μέχρι τα ξημερώματα υπήρχαν τουλάχιστον 13 τραυματίες ενώ έχουν γίνει δεκάδες συλλήψεις. Η Υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας απαγόρευσε προσωρινά τις πτήσεις στο Φέργκιουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση