GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τις επόμενες μέρες η πρόταση της Κομισιόν για το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2015, μετά την αποτυ...


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2015, μετά την αποτυχία των προσπαθειών να επιτευχθεί μια συμφωνία και τη λήξη της προθεσμίας για αυτό, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου από τις Βρυξέλλες, η Επιτροπή θα προτείνει εντός των επόμενων ημερών το νέο προσχέδιο για τον προϋπολογισμό του 2015.
«Η Επιτροπή θα συνεργαστεί στενά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη της Ένωσης για να πετύχουν μια συμφωνία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους».
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου μόλις η Επιτροπή η οποία έχει ρόλο «συμφιλιωτή», δημοσιεύσει το προσχέδιο, τόσο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όσο και τα κράτη μέλη θα τοποθετηθούν για να ξεκινήσει ο επόμενος γύρος συζητήσεων.
Η προθεσμία για την συμφωνία είναι η 31η Δεκεμβρίου 2014 ενώ την 17η Δεκεμβρίου θα γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση και ψηφοφορία επί του νέου προσχεδίου που θα υποβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση