GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύτατες ποινικές διώξεις στους τρεις συλληφθέντες για τα 230 κιλά κοκαΐνης

Στην άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων για τη υπόθεση διακίνησης των 230 κιλών κοκαΐνης, προχώρησε ο εισαγγελέας κ. Δημήτρη Γκύζη σε...


Στην άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων για τη υπόθεση διακίνησης των 230 κιλών κοκαΐνης, προχώρησε ο εισαγγελέας κ. Δημήτρη Γκύζη σε βάρος των τριών συλληφθέντων.
Ειδικότερα, για την υπόθεση αυτή αστυνομικοί σε διαμέρισμα στη Βούλα συνέλαβαν ένα 50χρονο Έλληνα με καταγωγή από την Καλαμάτα, ένα 25χρονο Μεξικανό και ένα Κολομβιανό ηλικίας 60 ετών.
Και οι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα: εγκληματική οργάνωση, ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία και οπλοκατοχή.
Στη συνέχεια οι τρεις συλληφθέντες, οι οποίο αρνούνται τις κατηγορίες, οδηγήθηκαν σε τακτικό ανακριτή.
Οι αρχές εκτιμούν πως ένα μέρος από την κοκαΐνη, αξίας περίπου δέκα εκατομμυρίων ευρώ, θα έμενε στην Ελλάδα και το υπόλοιπο θα «ταξίδευε» στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση