GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ: Δεν έδρασε μόνος του ο μακελάρης του Μικρολίμανου - Αναζητούνται 2 ακόμα Αλβανοί

Άλλοι δύο νεαροί Αλβανικής καταγωγής αναζητούνται από την αστυνομία ως βασικοί ύποπτοι για συνέργεια στην αιματηρή επίθεση στο ...



Άλλοι δύο νεαροί Αλβανικής καταγωγής αναζητούνται από την αστυνομία ως βασικοί ύποπτοι για συνέργεια στην αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο.

To STAR αποκαλύπτει τους δύο άνδρες, τα πρόσωπα των οποίων εμφανίζονται στο βίντεο ντοκουμέντο, που ήταν παρέα στο νυχτερινό κέντρο με τον αδίστακτο οπλοφόρο. Ο ένας μάλιστα έφυγε μαζί του, μόλις τρία λεπτά πριν ο δράστης επιστρέψει με το καλάσνικοφ.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, οι δύο νεαροί φίλοι μπαίνουν παρέα στο νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο, οι οποίοι είχαν ραντεβού μέσα στο μπαρ με τον καταζητούμενο κακοποιό.

Ο ένας από τους νεαρούς, αυτός με το τζιν παντελόνι και το σκούρο μπουφάν, 25 λεπτά αργότερα, βγαίνει από το μαγαζί παρέα με τον εκτελεστή. Περπατάνε μαζί και κουβεντιάζουν μέχρι που χάνονται από το οπτικό πεδίο της κάμερας ασφαλείας. Φαίνεται να πηγαίνουν μαζί πιθανότατα προς κάποιο δικό τους αυτοκίνητο.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα από την ίδια πλευρά του δρόμου, εμφανίζεται ο παρανοϊκός οπλοφόρος. Στα χέρια κρατάει το καλάσνικοφ. Κρύβεται για λίγο πίσω από ένα αυτοκίνητο και αμέσως μετά με το πυροβόλο όπλο στο δεξί χέρι, πλησιάζει το νυχτερινό κέντρο και αρχίζει να πυροβολεί στο ψαχνό.

Όταν πια ο παρανοϊκός δολοφόνος ολοκλήρωσε την επίθεση και άρχισε να τρέχει με το όπλο στο χέρι για να διαφύγει, δεν πήγε προς τα δεξιά από όπου ήρθε, αλλά έτρεξε προς τα αριστερά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάποιος συνεργός του, ίσως ο νεαρός με τα τζιν, έκανε τον κύκλο με το αυτοκίνητο και πήγε να τον παραλάβει από την άλλη πλευρά.

Η κάμερα ασφαλείας ωστόσο φαίνεται να έχει καταγράψει την πιθανή παρουσία και του δεύτερου νεαρού με το χαρακτηριστικό λευκό μπουφάν. Την ώρα λοιπόν, που ο οπλοφόρος τρέχει για να διαφύγει, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, στο βάθος αριστερά, διακρίνεται αμυδρά μια φιγούρα με λευκό μπουφάν να παρακολουθεί την επίθεση και να τρέχει κι αυτός παράλληλα με τον δράστη.

Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι κατά τις πρώτες στιγμές της επίθεσης οι αστυνομικοί αναζητούσαν ως πιθανό δράστη έναν άνδρα με λευκό μπουφάν με κόκκινες ρίγες, όπως τους είχαν πει κάποιοι σαστισμένοι από τους πυροβολισμούς αυτόπτες μάρτυρες.
Ποιο θα μπορούσε όμως να είναι το πιθανό κίνητρο του δράστη;

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να είναι μέλος της Αλβανικής μαφίας, αλλά αποφάσισε να αυτονομηθεί, επιβάλλοντας με το όπλο του τους κανόνες του παιχνιδιού με στόχο να εκβιάσει καταστηματάρχες.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τον καταζητούμενο κακοποιό να προσπαθεί να πουλήσει προστασία. "Έφαγε" όμως πόρτα και γύρισε με το καλάσνικοφ για να εκδικηθεί.

Κάποιοι ωστόσο είπαν ότι όλα έγιναν για τα μάτια μιας γυναίκας, μια παρεξήγηση. Αυτό το σενάριο πάντως δεν φαίνεται να είναι ισχυρό καθώς ο δράστης κινήθηκε με καθαρά επαγγελματικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση