GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 32χρονο λίγο πριν την διανομή του χασίς

Στα χέρια του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, έπεσε ένας 32χρονος άεργος Ηρακλειώτης, λίγο πριν ξεκινήσει για την ...



Στα χέρια του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, έπεσε ένας 32χρονος άεργος Ηρακλειώτης, λίγο πριν ξεκινήσει για την διανομή ποσοτήτων χασίς σε χρήστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ, επι αρκετές μέρες παρακολουθούσαν τον 32χρονο, για τον οποίο υπήρχαν υποψίες πως ασχολείται συστηματικά με την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Σήμερα το πρωί, βγήκε απο το σπίτι του στην συνοικία του Κατσαμπά και την στιγμή που ετοιμαζόταν να ανέβει σε μοτοσικλέτα, οι αστυνομικοί επενέβησαν και σε έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν πάνω του, οκτώ συσκευασίες με σχεδόν 50 γραμμάρια χασίς συνολικά.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, όπου βρέθηκαν ακόμη 650 γραμμάρια χασίς, ενώ μέσα στο σπίτι ήταν και ένας 30χρονος στον οποίο βρέθηκαν 30γραμμάρια χασίς επιπλέον.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ο "άεργος" διακινητής ναρκωτικών, πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση