GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 33χρονος Αλβανός για τη δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά

Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία ολοκληρώθηκε απόψε η εκδίκαση στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου της στυγερής δολοφονίας...



Μετά από μία μαραθώνια διαδικασία ολοκληρώθηκε απόψε η εκδίκαση στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην περιοχή του Προαστείου Πατρών πριν από περίπου ένα χρόνο.

Το δικαστήριο δίχως να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, παμψηφεί (με ψήφους δηλαδή 7-0) καταδίκασε τον 33χρονο Αλβανό δράστη της δολοφονίας σε ισόβια κάθειρξη. Ζητήθηκε να του δοθεί το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού, όμως τελικά δεν έγινε αποδεκτό από την έδρα.

Η Ναταλία, σύντροφος του δημοσιογράφου Ανδρέα Κων. Βρη και μητέρα της μικρής κόρης τους, σφαγιάστηκε το πρωί της 29ης Νοεμβρίου 2013, από τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε κατά την ακροαματική διαδικασία πως όταν τέλεσε την πράξη τελούσε υπό καθεστώς σχιζοφρένειας.

Τελικά το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε ούτε ένα ελαφρυντικό, δεχόμενο πως την ώρα της πράξης του, δεν τελούσε υπό αυτό το καθεστώς σχιζοφρένειας, όπως οι συνήγοροι υπεράσπισής του ζητούσαν.

Παράλληλα, δεν έκανε δε δεκτούς και τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, πως δήθεν γνώριζε την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά και πως το πάθος του ήταν αυτό που τον οδήγησε στο έγκλημα.

Να σημειωθεί πως ο δράστης, κατά τη διάρκεια της απολογίας το υποστήριξε πως θόλωσε και την σκότωσε όταν το θύμα τον είδε και άρχισε να τον χτυπά.

Η δίκη σήμερα ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9.30 σήμερα το βράδυ με τον δράστη να οδηγείται εκ νέου στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση