GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμες εγχειρήσεις για 4 από τα θύματα του μακελειού στον Πειραιά...

Σε κρίσιμες χειρουργικές επεμβάσεις υποβάλλονται 4 από τα θύματα του μακελειού στον Πειραιά, όπου άγνωστος άνοιξε πυρ κατά των ...



Σε κρίσιμες χειρουργικές επεμβάσεις υποβάλλονται 4 από τα θύματα του μακελειού στον Πειραιά, όπου άγνωστος άνοιξε πυρ κατά των θαμώνων νυκτερινού καταστήματος διασκέδασης επί της οδού της Ακτής Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο...
Η πρώτη από αυτές, σε 29χρονο, ολοκληρώθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την έκβαση της υγεία του.

Το Ε.Κ.Α.Β. υποστηρίζει πάντως, σχετικά με καταγγελίες ότι καθυστέρησαν να φθάσουν τα ασθενοφόρα, ότι ανταποκρίθηκε σε 6 λεπτά στο περιστατικό του Πειραιά.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. στις 04:15 έλαβε κλήση σχετικά με περιστατικό τραυματισμού ατόμων από πυροβολισμούς στην οδό Ακτή Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο. Άμεσα η κλήση διαβιβάστηκε στο πρώτο διαθέσιμο ασθενοφόρο το οποίο αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 04:21.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, στο σημείο αφίχθησαν συνολικά 4 Ασθενοφόρα και 2 Κινητές Μονάδες με τη συνοδεία Ιατρού.

Από το σημείο, με τα ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. διακομίσθησαν σε μονάδες παροχής Υγείας 7 συνολικά άτομα τα οποία έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, εκ των οποίων τα 5 άτομα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» και τα 2 άτομα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Παράλληλα συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του αλλοδαπού δράστη, ενώ ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις του προκαλούν μαρτυρίες ότι μία ημέρα πριν το μακελειό φωτογράφιζε το κέντρο διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση