GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο 52χρονος υπάλληλος από επίθεση σκύλου

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας 52χρονος εργαζόμενος στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Διδυμοτείχου, όταν πήγε σε έ...


Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας 52χρονος εργαζόμενος στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Διδυμοτείχου, όταν πήγε σε ένα σπίτι για να καταγράψει τη μέτρηση του υδρόμετρου και δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο του ιδιοκτήτη!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκύλος ήταν δεμένος στην αυλή του σπιτιού στο Ρήγιο του Έβρου, αλλά μόλις είδε τον άτυχο υπάλληλο έσπασε το λουρί και όρμησε εναντίον του δαγκώνοντάς τον αρκετές φορές στην πλάστη, τα χέρια και το πρόσωπο! Ο ιδιοκτήτης του είδε κι έπαθε να τον απομακρύνει από τον αιμόφυρτο άνδρα.
Ο υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλεύεται. Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του σκυλιού συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβίαση των υποχρεώσεων ιδιοκτητών δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση