GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άδειασαν» τον λογαριασμό μίας 75χρονης χωρίς καμία ενημέρωση

Το κομπόδεμα που είχε μία 75χρονη σε έναν λογαριασμό τραπέζης έκανε… φτερά. Όπως καταγγέλλει στο cretapost, ο εγγονός της πήγ...



Το κομπόδεμα που είχε μία 75χρονη σε έναν λογαριασμό τραπέζης έκανε… φτερά.

Όπως καταγγέλλει στο cretapost, ο εγγονός της πήγε πριν λίγες ημέρες να κάνει κατάθεση στον λογαριασμό της γιαγιάς του και αντίκρισε έντρομος ότι μέσα δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ!

«Την Πέμπτη το πρωί πηγαίνω στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος για να καταθέσω κάποια χρήματα σε λογαριασμό που διατηρεί η γιαγιά μου. Έντρομος ανακάλυψα ότι στο βιβλιάριο δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ!», επισημαίνει στο cretapost ο εγγονός της 75χρονης.

Στον λογαριασμό, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, υπήρχαν 1.200 ευρώ.

«Τα χρήματα αυτά είχαν κατασχεθεί σε δύο φάσεις. Πρώτα απέσυραν το ποσό των 892,25 ευρώ και στη συνέχεια το ποσό των 300 ευρώ. Κι όλα αυτά χωρίς καν να μπουν στον κόπο να μας ενημερώσουν», επισημαίνει οργισμένος ο εγγονός της γυναίκας.

Ο ίδιος ρώτησε τους υπαλλήλους για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό αλλά δεν του έδωσαν «καμία ουσιαστική απάντηση καθώς μου λέγανε ότι έγινε πρόσφατα συγχώνευση με την Τράπεζα Eurobank και δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί».

Την επόμενη ημέρα ο εγγονός της 75χρονης ξαναπήγε στην Τράπεζα αποφασισμένος να μάθει ακριβώς τι έγινε.

«Την Παρασκευή το πρωί μας είπαν από το κεντρικό κατάστημα στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο ότι έγινε κατάσχεση από τη Eurobank, για το χρέος που είχε η γιαγιά μου στην συγκεκριμένη τράπεζα. Αναρωτιέμαι όμως αφού το ποσό ήταν μη κατασχετέο – δεν ξεπερνούσε τα 1.500 ευρώ – πώς μπόρεσαν και προχώρησαν σε κατάσχεση. Επίσης, δεν θα έπρεπε να μας ενημερώσουν πρώτα; Έπρεπε να πάμε εμείς στην τράπεζα και να δούμε ότι έλειπαν όλα τα χρήματα;», τόνισε στην καταγγελία που έκανε στο cretapost ο εγγονός της 75χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση