GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης στην Κωνσταντινούπολη...

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στις εργασίες της 8ης Διεθνούς Εκθέσεως Μεταφορών και Logistics «Logitrans 2014...



Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στις εργασίες της 8ης Διεθνούς Εκθέσεως Μεταφορών και Logistics «Logitrans 2014» στην Κωνσταντινούπολη. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου και προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους εκθέτες και διοργανωτές.
Η Ο.Λ.Α. Α.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο κ. Σταύρο Σταυράκογλου, ο οποίος ανέδειξε τη σημασία του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης για την αγορά του κλάδου των μεταφορών και logistics. Η Αλεξανδρούπολη αποτελεί την πύλη και τη γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και η γεωγραφική της θέση θεωρείται στρατηγικής σημασίας για τον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών.
Η υλοποίηση θεμελιωδών δομικών έργων, όπως της σιδηροδρομικής σύνδεσης και της εκβάθυνσης του λιμανιού, συντελούν στην ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης σε σημείο αναφοράς για τις μεταφορές και τα logistics.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση