GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρή βρέθηκε 86χρονη Τρικαλινή κάτω από γέφυρα στην Πιαλεία

Πήγε να παρακολουθήσει την εκδήλωση προς τιμήν του πρώτου πεσόντα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου και χάθηκε για πάντα. Όπως αποκα...



Πήγε να παρακολουθήσει την εκδήλωση προς τιμήν του πρώτου πεσόντα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου και χάθηκε για πάντα.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr όλα ξεκίνησαν όταν χθες το πρωί, 86χρονη Τρικαλινή αποφάσισε να φύγει από την οικία της και να μεταβεί στην πλατεία της Πιαλείας για να παρακολουθήσει τα 14α «Τσιαβαλιάρεια».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η άτυχη ηλικιωμένη δεν επέστρεψε στην οικία της και οι δικοί της άρχισαν να ανησυχούν.

Σήμερα το πρωί ο γιος της 86χρονης ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, για την εξαφάνιση της μητέρας του και αμέσως, με την συνδρομή και αντρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή της Πιαλείας.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν την άτυχη ηλικιωμένη κάτω από ένα γεφυράκι στην είσοδο του χωριού, χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφεραν την 86χρονη στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εκεί απλά οι Ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Πρόκειται για την Αικατερίνη Ζαφείρη του Χρήστου, Συνταξιούχο του ΟΓΑ, ενώ «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της 86χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που έχει διαταχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση