GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπίστευτο περιστατικό στα γυρίσματα του “Unbroken” - Η σκηνοθέτης Τζολί έκανε πρωταγωνιστή της να κλαίει [video]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα του “Unbroken”, την ταινία που σκηνοθετεί η Αντζελίνα Τζολί... Η Αμερικανίδα ηθ...



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα του “Unbroken”, την ταινία που σκηνοθετεί η Αντζελίνα Τζολί...
Η Αμερικανίδα ηθοποιός σκηνοθετεί την ταινία που βασίζεται στη ζωή του Louis Zamperini, του δρομέα Ολυμπιονίκη που πιάστηκε αιχμάλωτος από τις ιαπωνικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Μιγιάβι, ένας Γιαπωνέζος ποπ σταρ, ο οποίος υποδύεται έναν σκληρό λοχία αποκάλυψε την οδυνηρή εμπειρία που είχε στα γυρίσματα. Η Τζολί τον ενθάρρυνε να μπει στη νοοτροπία ενός ανθρώπου που έχει συνηθίσει τη βία και δεν ευαισθητοποιείται με τίποτα. Μάλιστα, σε μια σκηνή ο Μιγιάβι πρέπει να χτυπήσει βάναυσα τον πρωταγνιστή Jack O' Connell.

“Ήταν για μένα ένα φοβερό μαρτύριο να πρέπει να... μισώ όλους τους ηθοποιούς”, δήλωσε ο 33χρονος και συνέχισε: “Αφού γυρίσαμε τις περισσότερες από τις σκηνές βίας, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση