GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνοιχτή εκδήλωση για την εθνική άμυνα της χώρας

Η Πολιτική Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ», στην προσπάθειά της να συμβάλει στην αποσαφήνιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της χώρας, δι...

Η Πολιτική Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ», στην προσπάθειά της να συμβάλει στην αποσαφήνιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της χώρας, διοργανώνει τηνΔευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στο POLIS CAFE (Πεσμαζόγλου 5 – Στοά Βιβλίου), ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Εθνική άμυνα: Προβλήματα και προτάσεις».
Πρόκειται για ένα μείζον εθνικό πολιτικό ζήτημα, που αφορά το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος, που αντιμετωπίζει ανοιχτά εθνικά θέματα και προκλήσεις, τόσο από την Τουρκική επιθετικότητα στην Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, όσο και από τον Αλβανικό εθνικισμό και αλυτρωτισμό των Σκοπίων, που χρησιμοποιούνται ως «Δούρειοι Ίπποι» για υλοποίηση ευρύτερων γεωπολιτικών συμφερόντων.
Ομιλητές θα είναι οι: Διονύσιος Θεοδωρίτσης, Αντιστράτηγος ε/α, μέλος του «ΠΡΑΤΤΩ», Νικόλαος Κρυονερίτης, Αντιναύαρχος ε/α και Νίκος Τόσκας, Υποστράτηγος ε/α, μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ».
Την συζήτηση θα συντονίσει το μέλος του Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ» Χρήστος Μπότζιος, Πρέσβης ε.τ.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όσων προσκεκλημένων το επιθυμούν.
Γραφείο Τύπου «ΠΡΑΤΤΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση