GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζει να βλέπει την πλάτη της Καραβάτου η Σπυροπούλου. Έρχονται αλλαγές στον ALPHA!

Τι κι αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δουλεύει πολύ για την εκπομπή της; Το πρόβλημα στην εκπομπή είναι πώς το τεράστιο έλλειμμα ...



Τι κι αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δουλεύει πολύ για την εκπομπή της;
Το πρόβλημα στην εκπομπή είναι πώς το τεράστιο έλλειμμα εμπειρίας της φαίνεται και στο γυαλί και πίσω απο τις κάμερες. Βεβαίως έχει διάθεση αλλά δυστυχώς πέρα από κάποιες εξαιρέσεις έχει γύρω της δημοσίους υπαλλήλους.
Ανθρώπους βολεμένους που δεν τους ενδιαφέρει το προϊόν ούτε βεβαίως το μέλλον της νεαράς.Αρέσκονται ν΄ αράζουν στους διαδρόμους και να σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στο γραφείο με μια άνεση, αντίστοιχη με αυτή των ιδιοκτητών του καναλιού.

Βλέπετε είναι δίπλα στο νέο μεγάλο στοίχημα του Αlpha οπότε νιώθουν βολεμένοι. Είναι όμως; Η ίντριγκά καλά κρατεί πίσω από την πλάτη της Κωνσταντίνας που βλέπει κι εκείνη με την σειρά της την πλάτη της Καραβάτου. Και χθές η διαφορά στο σύνολο ήταν πέντε μονάδες με το νεανικό να κλειδώνει στις δυο.
Νεανικό βεβαίως το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής δεν υπάρχει. Το σύνολο και οι γυναίκες είναι τα κοινά που βλέπουν οι διαφημιστές.
Σύμφωνα τέλος με τις ίδιες πηγές πολλά αναμένεται ν΄ αλλάξουν στην εκπομπή της Σπυροπούλου τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Λογικό. Κάποιες φορές το παρεάκι δείχνει να μη θέλει να βοηθήσει καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση