GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη διεθνής πιστοποίηση Blackroll Trainers είναι γεγονός!

Με θέληση για εκπαίδευση και πάθος για γυμναστική, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, το 1ο Διεθνώς Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό ...

Με θέληση για εκπαίδευση και πάθος για γυμναστική, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, το 1ο Διεθνώς Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Blackroll Trainers που διοργάνωσαν οι εταιρείες Ostracon και Blackroll.
Πλήθος γυμναστών, φυσικοθεραπευτών και άλλων επαγγελματιών άσκησης και αποκατάστασης συμμετείχαν στο πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο τεχνικών λειτουργικής προπόνησης (functional training) και περιτονιακής θεραπείας (fascial therapy) με χρήση των Blackroll, στο πλαίσιο της έκθεσης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, «Athens Marathon Expo 2014».
Οι πρώτοι πιστοποιημένοι Blackroll Trainers στην Ελλάδα είναι γεγονός! Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, επί των τεχνικών περιτονιακής λειτουργικής κινητοποίησης, μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης και αποθεραπείας και έλαβαν διεθνή πιστοποίηση από την Blackroll που τους εξασφαλίζει υψηλή κατάρτιση και μία σειρά προνομίων.
Εισηγητής ήταν ο διεθνώς αναγνωρισμένος αθλητίατρος & εκπαιδευτής σε θέματα περιτονιακής θεραπείας, Dr. Μed. Lutz Graumann (ιατρός Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής). Το σεμινάριο περιελάμβανε το θεωρητικό υπόβαθρο για τη σημασία της περιτονίας και πρακτικό μέρος με λειτουργικές ασκήσεις ενίσχυσης της ισορροπίας, ευλυγισίας και κινητικότητας, ενδυνάμωσης του μυοσκελετικού συστήματος και αποθεραπείας/αποκατάστασης μέσα από την χρήση των Blackroll.
Παράλληλα, η εταιρεία Ostracon, μία από τις καινοτόμες εταιρείες στην αντιπροσώπευση συστημάτων στο χώρο της φυσικοθεραπείας, του αθλητισμού και της υγείας, υποδέχτηκε και ενημέρωσε τους επισκέπτες του «Athens Marathon Expo» για τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει, στο περίπτερο που διατηρούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης.
Τι είναι τα BLACKROLL
Τα BLACKROLL είναι τα κορυφαία foam rollers (αφρώδεις κύλινδροι) τα οποία χρησιμοποιούνται από γυμναζόμενους, αθλητές και επαγγελματίες σε καθημερινές ασκήσεις μυϊκών διατάσεων και αποθεραπείας με τη βοήθεια τεχνικών απελευθέρωσης της περιτονίας (fascial release). Τα BLACKROLL κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στη Γερμανία και προσφέρονται σε διάφορες σκληρότητες, σχήματα (κύλινδροι, μπάλες, κτλ) και μεγέθη για να καλύπτουν το φάσμα όλων των υπηρεσιών ενός επαγγελματία και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυμναζόμενου. Δείτε όλες τις επιλογές [+].

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση