GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έκοψε» κόσμο ο Μίτσελ

Την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τέσσερις παίκτες που ήταν βασικοί στο ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη άφησε ο Μίτσελ εν όψει ...


Την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τέσσερις παίκτες που ήταν βασικοί στο ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη άφησε ο Μίτσελ εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα την Κυριακή (15:00).
Ο Ισπανός προπονητής επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα, δίχως να έχουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, τους Ερίκ Αμπιντάλ, Κώστα Μήτρογλου, Ιμπραΐμ Αφελάι και Ντελβίν Εντινγκά. Επίσης εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ και Γιαννούλης, όπως επίσης και οι Γκαζαριάν και Ολαϊτάν.
Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις ανάπτυξης και τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα και δουλειά στις στημένες φάσεις.
Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Σιόβας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση