GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτολεμαΐδα: Ο ένας είχε τα δενδρύλλια και ο άλλος το χασίς

Είχαν μοιράσει τις… δουλειές δυο συγχωριανοί που κατοικούν σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας. Ο ένας καλλιεργούσε μια μικρή χασισο...


Είχαν μοιράσει τις… δουλειές δυο συγχωριανοί που κατοικούν σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας. Ο ένας καλλιεργούσε μια μικρή χασισοφυτεία και ο άλλος αποθήκευε την παραγωγή της! Όμως, οι εκπαιδευμένοι σκύλοι της Αστυνομίας έβαλαν τέλος στην συνεργασία τους.
Οι πληροφορίες που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. στα αγροκτήματα των δυο υπόπτων, αποδείχθηκαν ακριβείς. Σε αυτό που ανήκει σε έναν 52χρονο βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,10 έως 1,50 μέτρου, ενώ στο κτήμα του 43χρονου κατασχέθηκαν 888 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Οι δυο φίλοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ ερευνάται αν έκαναν και διακίνηση των «προϊόντων» τους.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση