GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Προς την Αμερικανική Πρεσβεία κατευθύνεται η πορεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Της πορείας ηγείται  όπως κάθε χρόνο, η αιματ...



Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Της πορείας ηγείται  όπως κάθε χρόνο, η αιματοβαμμένη σημαία της εξέγερσης, την οποία μεταφέρουν μέλη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή την ώρα η κεφαλή της πορείας βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών, και κατευθύνεται προς την αμερικανική πρεσβεία.

Ένα άλλο κομμάτι της πορείας βρίσκεται επί της οδού Ακαδημίας, ενώ προσυγκέντρωση πραγματοποιείται και στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το ΕΜΠ έως την πλατεία Κάνιγγος, καθώς και η περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας και τους κάθετους δρόμους αυτών. Επίσης, κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση