GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κράτησαν "όμηρο" επισκέπτη οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου. Τι συνέβη;

Μία πρωτοφανής υπόθεση "ομηρίας" εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη παλαιά Μονή Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος... Ε...



Μία πρωτοφανής υπόθεση "ομηρίας" εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη παλαιά Μονή Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος...
Επισκέπτης ο οποίος διανυκτέρευσε στη Μονή φέρεται να κρατήθηκε από τους μοναχούς, που χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας και η παρέμβαση του Εισαγγέλεα.
Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο εν λόγω επισκέπτης συνδέεται με τη νέα αδελφότητα και κατά την διάρκεια της επίσκεψής του φωτογράφιζε το Μοναστήρι.
Όταν οι μοναχοί τον αντιλήθηκαν του ζήτησαν να διαγράψει τις φωτογραφίες και αυτός αρνήθηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην του επιτρέπουν την έξοδο από την Μονή.
Πάντως, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Καρυών του Αγίου Όρους, αυτή την ώρα στη Μονή βρίσκεται κλιμάκιο της Αστυνομίας για την επίλυση της υπόθεσης.
Τέλος για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αρίστος Κασμίρογλου.

1 σχόλιο

  1. Πρωτοφανής προβοκάτσια...

    Σήμερα υπέπεσε στην αντίληψη των μοναχών μας ότι λαϊκός που είχε ζητήσει φιλοξενία στην Μονή μας, βιντεοσκοπούσε χωρίς άδεια το εσωτερικό του Μοναστηριού. Του ζητήθηκε να σβήσει το υλικό αφού ήταν προϊόν υποκλοπής. Αρνήθηκε, και οι μοναχοί μας ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας όπου και τον παρέδωσαν. Αποδείχτηκε δε, ότι ήταν φίλος την νέας ψευδοεσφιγμένου και κατασκόπευε μοναχούς και εσωτερικούς χώρους της Μονής μας.

    Διαψεύδουμε τα περί "ομηρίας" που γράφτηκαν, ευτυχώς μόνο από ερασιτέχνες του τύπου. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Α.Τ. ΚΑΡΥΩΝ και εξηγεί ποιος ο σκοπός την παράνομης βιντεοσκόπησης αλλά θα πρέπει να ονοματίσει και τους ηθικούς αυτουργούς της πράξης αυτής, ώστε να αποκαλυφθεί η όλη διάσταση αυτής της προβοκάτσιας.

    Είμαστε και εμείς σε αναμονή των αποτελεσμάτων της σχετικής αστυνομικής έρευνας.

    http://esfigmenou.blogspot.gr/2014/11/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση