GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Β. Οικονόμου επισκέπτεται τους νέους Δημάρχους της Αττικής

Τις νέες δημοτικές αρχές της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε να επισκέπτεται ο Βουλευτής Αττικής και Επικεφαλής του «Δημοκρατικού Συνδ...


Τις νέες δημοτικές αρχές της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε να επισκέπτεται ο Βουλευτής Αττικής και Επικεφαλής του «Δημοκρατικού Συνδέσμου», Βασίλης Οικονόμου, επιδιώκοντας την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας σε κάθε πόλη της Αττικής.
Η αρχή έγινε με τους Δημάρχους Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά και Σαρωνικού, Γιώργο Σοφρώνη, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου επισκεπτόμενος το Λαύριο και την Ανάβυσσο αντίστοιχα. Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν οι αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγουν και για τους δύο Δήμους μετά την θετική εξέλιξη στο ζήτημα της επέκτασης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λαύριο και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να αξιοποιηθεί πλήρως η ευκαιρία που δίδεται στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα οι δύο Δήμαρχοι παρουσίασαν στον Βουλευτή τις προτάσεις για την πορεία των πόλεών τους την επόμενη πενταετία, τα προβλήματα που υπάρχουν όπως είναι το αποχετευτικό για την παραλιακή ζώνη του Δήμου Σαρωνικού και τα προβλήματα στην συγκοινωνιακή διασύνδεση των περιοχών των δύο Δήμων.
Ο Βασίλης Οικονόμου δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό των νέων δημοτικών αρχών όπως κάνει με σταθερότητα όλα τα χρόνια που εκπροσωπεί την Περιφέρεια Αττικής στη Βουλή και θα προωθεί κάθε δίκαιο και εύλογο αίτημα που μπορεί να ενισχύσει την αναπτυξιακή τους προοπτική, θα διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και θα ανταποκρίνεται στο αίτημα της κοινωνίας για ένα καλύτερο μέλλον.

1 σχόλιο

  1. Αμφίπολη και Mέγας Αλέξανδρος

    Ο Θεός να μας φυλάει από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ που με αφορμή τον σκελετό που βρέθηκε στον τάφο της Αμφίπολης είπανε, διαλαλήσανε ότι είναι ο σκελετός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, …….
    Ρε ξεφτιλισμένοι δεν σας κόβει καθόλου? Ρε αλήτες είσαστε πραγματικά τόσο ηλίθιοι που δεν μπορείτε ούτε δυο γαϊδάρων άχυρα να ξεχωρίσετε?
    Ρε άχρηστοι είναι δυνατόν ο σκελετός του ανθρώπου αυτού που βρέθηκε μέσα σε μια φτωχή σχετικά κατασκευή να είναι αυτός που προς τιμήν του κατασκευάστηκε αυτός ο μεγαλοπρεπής τάφος?
    Ρε μουλαροκέφαλοι είναι δυνατόν ποτέ να φτιαχτεί ένας τόσο μεγάλος τάφος με δυο Σφίγγες στην είσοδο του, με ένα λιοντάρι πιο πέρα να τον φυλάει, με δυο Καρυάτιδες τρία μέτρα η κάθε μια, με τα απαράμιλλης ομορφιάς ψηφιδωτά και ο Κύριος Νεκρός που προς Τιμήν του έγινα όλα αυτά να κείτεται σε ένα πέτρινο τάφο χωρίς σκαλίσματα?
    Ρε αλήτες φτυσμένοι από πάνω μέχρι κάτω ο Κύριος Νεκρός στου οποίου προς τιμήν έγινε το μεγαλοπρεπής αυτός τάφος θα πρέπει να είναι ή σε Χρυσή Λάρνακα ή σε μεγάλου μεγέθους μαρμάρινη στην οποία θα είναι σκαλισμένοι το ελάχιστο οι Άθλοι του Ηρακλή!
    Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΩΣ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Κύριου Νεκρού αλλά ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ Η ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση