GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δηλώσεις ΣΟΚ από πασίγνωστο ηθοποιό: "Θέλω να φάω ανθρώπινο κρέας"

Δεν του έφταναν οι αστακοί και τα σούσι στα «λαμπερά» events του Hollywood γνωστός πρωταγωνιστής δηλώνει ότι θέλει να φάει… ανθ...


Δεν του έφταναν οι αστακοί και τα σούσι στα «λαμπερά» events του Hollywood γνωστός πρωταγωνιστής δηλώνει ότι θέλει να φάει… ανθρώπινο κρέας!
Ο λόγος για τον σταρ του «Hunger Games» Τζος Χάτσερσον που εκφράζει την «περίεργη» επιθυμία του σε συνέντευξη στο περιοδικό «GQ».

«Δεν θέλω να πεθάνει κάποιος για να τον φάω. Όμως, αν τύχαινε κάποιος να πεθάνει από φυσικά αίτια και το όλο θέμα δεν ήταν τόσο ταμπού, δεν ξέρω, δεν θα ένιωθα τύψεις. Είμαι πολύ περίεργος. Θέλω να μάθω τι γεύση έχει το ανθρώπινο κρέας», λέει χαρακτηριστικά ο 22χρονος.

Μάλιστα, για να μην τον πεις κανίβαλο ή… μουρλό, δηλώνει «κατά βάθος, είμαστε όλοι ζώα» και συγκρίνει την περιέργειά του για την ανθρώπινη γεύση με εκείνη για ένα περιστέρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση