GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαταρκτική έρευνα για το πλιάτσικο των ΜΑΤ στο περίπτερο

Το περιστατικό της 17ης Νοεμβρίου που κατέγραψε κάμερα κινητού και δείχνει άντρες των ΜΑΤ να χτυπούν εργαζόμενο σε περίπτερο την ώρα...


Το περιστατικό της 17ης Νοεμβρίου που κατέγραψε κάμερα κινητού και δείχνει άντρες των ΜΑΤ να χτυπούν εργαζόμενο σε περίπτερο την ώρα που ο ίδιος φωνάζει ότι του κλέβουν νερά, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ και της δικαιοσύνης.
Από τη μια πλευρά η αστυνομία διεξάγει δύο έρευνες για το επεισόδιο: Η πρώτη για διαδικαστικά τυπικούς λόγους έχει τη μορφή της διοικητικής έρευνας, ενώ η δεύτερη γίνεται από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων με στόχο να διερευνήσει ρόλους, ενέργειες και πρόσωπα, προκειμένου ν” αποδοθούν και ποινικές ευθύνες.
Από την άλλη πλευρά, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε προκαταρκτική έρευνα σε σχέση με το βίντεο, έρευνα που ανατέθηκε στον εισαγγελέα Σπύρο Παππά.
Ιδιοκτήτης περιπτέρου: Τους χτύπησαν και πήραν τα νερά
Για το θέμα μίλησε και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου επιβεβαιώνοντας ότι τα παιδιά που χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, όντως τον βοηθούσαν στο περίπτερο: «Έλειψα για μισή ωρίτσα γιατί λόγω δακρυγόνων δεν αισθάνθηκα καλά. Τα παιδιά με βοηθούν κατά καιρούς και τους άφησα να προσέχουν το μαγαζί. Όπως μου είπαν τα ΜΑΤ πήγαν στο περίπτερο, πήραν τα νερά και δεν τα πλήρωσαν» τόνισε στο «Ποντίκι», προσθέτοντας ότι «Τα ΜΑΤ τους χτύπησαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η περιοχή γίνεται πεδίο μάχης».
Μπαλάσκας: Έπρεπε να συλληφθεί ο περιπτεράς
Οι αστυνομικοι που συμμετείχαν στο πρωτοφανές επεισόδιο στα Εξάρχεια με τον ξυλοδαρμό περιπτεριούχου όταν τους κατηγόρησε ότι του κλέβουν τα νερά ζήτησαν τη σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι του άφησαν.
Αυτό αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών Σταύρος Μπαλάσκας προσθέτοντας ότι αυτό προβλέπει κανονικά ο νόμος αλλά ο επικεφαλής της διμοιρίας δεν το έκανε.
Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλάσκα που επικαλέστηκε μαρτυρίες συναδέλφων του «έβγαλαν χρήματα και τα άφησαν στο περίπτερο αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει».
Ο περιπτεράς «τους πούλησε τσαμπουκά και τα πήραν στο κρανίο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ίδια εκπομπή υπερασπιζόμενος τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στο βίντεο.
Αστυνομικοί: Πληρώσαμε και δεν τα δέχτηκε
Οι αστυνομικοί πάντως που πήραν πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό επιμένουν ότι κατάκοποι πήγαν να πιουν λίγο νερό, άφησαν στον νεαρό 20 ευρώ, αλλά εκείνος τους απάντησε ότι δεν τους πουλάει, με αποτέλεσμα να κλιμακωθεί η ένταση.


Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Κύριε υπουργέ Άδωνι δεν θα πρέπει να συλληφθούν και οι αστυνομικοί από τον ΣΔΟΕ διότι δεν πήραν απόδειξη για τα νερά !!!!! η να συλλάβουν τον περιπτερά αν δεν έκδωσε απόδειξη ;...

    Παίζετε πολύ με την νοημοσύνη του κόσμου δυστυχώς δεν το έχετε καταλάβει εσείς και το κόμμα που λεηλατείτε ως ένας καλός τεμαχιστης σαλαμιού, δικιά σας ΈΚΦΡΑΣΗ κ. Άδωνι προς τον κ. Πολ Τόμσεν (ΌΤΙ το σαλάμι αν θα το φας ολόκληρο θα πνίγεις, ΑΝ το τεμαχίσουμε τρώγεται πιο εύκολα) ΣΑΛΆΜΙ εννοούσε ο κ. υπουργός τα ΜΝΗΜΌΝΙΑ και τους εφαρμοστικούς νόμους τους ..

    Δεν έχει καταλάβει το Μαξιμού ΌΤΙ όταν ανοίγετε το στόμα σας ΧΑΝΕΙ η Νέα δημοκρατία και 0.5%; ...
    Σας χαϊδεύουν πολύ μερικά Μ.Μ.Ε κ. Άδωνι , η νομίζετε ότι δεν γνωρίζει ο κόσμος για τους θύλακες της Χ.Α μέσα στην αστυνομία; (Ο Ζαν Κοεν δεν το έχει καταλάβει, που θα πάει όμως θα το καταλάβει και αυτός) ...
    Ακούστε κ. υπουργέ οι δανειστές μας θέλουν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω, σωστό και θεμιτό θα πει κάποιος , πιστεύω και εσείς, ΑΣ πούμε λοιπών ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΣΎΡΙΖΑ το σχέδιο της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της χώρα πιο είναι !!!! τα ΜΑΤ; ο φόβος; οι εκβιασμοί ,οι ένοπλες δύναμης, το ξεπούλημα ; οι Δ.Υ και άντε και τους απολύσαμε όλους τους Δ.Υ , άντε και παίρνετε όλα τα χρήματα τον Ελλήνων με τους φόρους και τα χαράτσια και πουλάμε και όλη την Ελληνική ΓΗ σήμερα… ΑΎΡΙΟ τι;; πως θα αναπτύξουμε την οικονομία μας με μισθούς τον 500 ευρώ για εμάς και 6.000-7.000 για εσάς ,εκτός τον συνεργατών σας, εκτός τα αλλά οφίτσια που έχετε π.χ του ότι παίρνετε και δάνεια ως βουλευτές ΆΤΟΚΑ ας πούμε ... ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ και θα έχουμε σούπα μουπες…
    ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΝΑΣ…. ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΤΕ 1.000 ΜΑΤ ΔΥΠΛΑ ΣΑΣ και αυτός τρέλα ΑΠΟ την χαμενη του ΖΩΗ και 10 κιλά βάρος παραπάνω ..καταλαβαίνετε πιστεύω τι εννοώ ΕΝΑΣ...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε Μπουμπούκο τώρα, αφού το ευχαριστιέσαι και ολόκληρο όταν είναι από τα χεράκια της Τζένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση