GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάμπος στον Άρη και επίσημα

Την τεχνική ηγεσία του Άρη ανέλαβε ο Πάουλο Λουίς Κάμπος και επίσημα πλέον, όπως ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι». Σήμερα το απόγευμα θα πρ...


Την τεχνική ηγεσία του Άρη ανέλαβε ο Πάουλο Λουίς Κάμπος και επίσημα πλέον, όπως ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι». Σήμερα το απόγευμα θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του ο Βραζιλιάνος.
Στο πάγκο του Άρη θα μπορεί να κάθεται από σήμερα ο Πάουλο Λουίς Κάμπος.Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, αφού όπως ενημέρωσε ο σύλλογος ο 57χρονος προπονητής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και συμφώνησε σε όλα με τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Γιώργο Γαλανό.
Ο Κάμπος θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ώστε να επιβλέψει για πρώτη φορά την προπόνηση ποδοσφαιριστών του, αφού θα έχει πολλή δουλειά μετά και την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Δόξα Δράμας.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση