GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα σκέφτεται… τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ»

Να «καθαρίσει» το ματς με τον ΠΑΟΚ και μαζί την πρόκριση στους «32» του Europa League για να εστιάσει στο πρωτάθλημα θέλει η Φιορεντ...


Να «καθαρίσει» το ματς με τον ΠΑΟΚ και μαζί την πρόκριση στους «32» του Europa League για να εστιάσει στο πρωτάθλημα θέλει η Φιορεντίνα, όπως δήλωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο ιταλός τεχνικός των «βιόλα» ξεκαθάρισε πως ούτε η ομάδα του, αλλά ούτε ο αντίπαλος θα έχουν το μυαλό τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.
«Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, προκειμένου να εστιάσουμε περισσότερο στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς. Παράλληλα μια νίκη-πρόκριση θα μας τονώσει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», δήλωσε.
«Αμφιβάλλω αν ο ΠΑΟΚ θα έχει περισσότερο το μυαλό του στο πρωτάθλημα. Είναι και για αυτούς πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όταν μια ομάδα θέλει να γίνει μεγάλη, δεν μπορεί να διαλέγει παιχνίδια. Περιμένω έναν ΠΑΟΚ με πάθος και φιλοδοξίες στο γήπεδο και δεν πιστεύω πως θα σκέφτονται από τώρα τον Παναθηναϊκό. Θα συναντήσουμε έναν προπονητή που θα δώσει το 101%. Άλλωστε το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει διαρκώς κι αυτό φαίνεται», πρόσθεσε.
Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Μάριο Γκόμεζ, είπε: «Ο Γκόμεζ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει σε όλο το ματς. Το σκέφτομαι ακόμη. Πρόθεσή μου είναι να αγωνιστεί, αλλά θα το δούμε. Τον βλέπω σε καλή κατάσταση, είναι αποφασισμένος και είμαι βέβαιος πως θέλει να προσφέρει στην ομάδα».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση