GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑΣΥ: Ο ελεγκτής δεν χαστούκισε την κοπελα – Οι κάμερες την διαψεύδουν

Έρευνα για το χαστούκι που μια νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται πως δέχθηκε χθες το πρωί από έναν ελεγκτή, στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια...


Έρευνα για το χαστούκι που μια νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται πως δέχθηκε χθες το πρωί από έναν ελεγκτή, στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, διέταξε η ΣΤΑΣΥ, έπειτα από τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα.
Η νεαρή γυναίκα που έκανε τις καταγγελίες, η άνεργη κοινωνιολόγος, Σμάρω Κακκόση, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για το περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο ελεγκτής τη χτύπησε επειδή δεν είχε εισιτήριο και διότι αρνήθηκε να του δώσει τα στοιχεία της.
Η κυρία Κακκόση ζήτησε, μάλιστα, από τις αρχές να ανοίξουν οι κάμερες, για να φανεί η αλήθεια και το πρόσωπο του άντρα που την χαστούκισε, ωστόσο, κατόπιν ελέγχου στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του σταθμού, η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο ελεγκτής δεν εμφανίζεται να χαστουκίζει την κοπέλα, παρά μόνο υπάρχει μία έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δύο.
«Όντας άνεργη δεν είχα να αγοράσω το εισιτήριο των 0,60 ευρώ», έγραψε η νεαρή λίγη ώρα μετά το περιστατικό, στο φοιτητικό μπλογκ mystudentpass.gr, προσθέτοντας: «Έχοντας οικονομικά προβλήματα, λοιπόν, πήγα το πρωί να δώσω το βιογραφικό μου, σε ένα κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο. Γυρίζοντας, στο μέσο πάτωμα του μετρό της Ομόνοιας υπήρχαν πολλοί ελεγκτές, όμως έχοντας στο μυαλό μου άλλα πράγματα, πολύ σημαντικότερα από ένα εισιτήριο δεν τους είδα, με σταμάτησε ο ένας από τους πολλούς ελεγκτές και μου ζήτησε το εισιτήριο μου».
Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό, το υλικό θα παραδοθεί στον εισαγγελέα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:
«Αναφορικά με την καταγγελία- περιστατικό στο οποίο αναφέρεται με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η κ. Σμάρω Κοκκόση θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ μετά τον έλεγχο που διενήργησε διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου η ομάδα ελέγχου ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας.
Η καταγγέλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού «Ομόνοια» για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο.
Περαιτέρω η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης».


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση