GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αγαστή και πολύ καλή η σχέση μου με τον κ. Δένδια»

Αγαστή και πολύ καλή η σχέση δήλωσε πως είχε με τον κ. Δένδια ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γκίκας Χαρδούβελης, στην τηλεοπτική εκπομπή...


Αγαστή και πολύ καλή η σχέση δήλωσε πως είχε με τον κ. Δένδια ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γκίκας Χαρδούβελης, στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, «Ανατροπή» στο «MEGA».
Ο υπουργός Οικονομικών παρουσίασε ένα διάγραμμα όπου φαίνεται ο ελεγκτικός μηχανισμός που απέφερε τη βελτίωση των εσόδων του κράτους όσον αφορά τα χρέη από τους μεγάλους φοροοφειλέτες.
«Έμπνευση του πρώην υπουργού Ανάπτυξης είναι η τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια που τη σιγοντάρησα», δήλωσε ο κ. Χαρδούβελης διαψεύδοντας τις φήμες που έκαναν λόγο για κακή σχέση με τον κ. Δένδια.
«Ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια δίνει ευελιξία στις τράπεζες» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών ενώ τόνισε πως θα βρεθεί μια φόρμουλα για την πρώτη κατοικία στους υπερχρεωμένους πολίτες χωρίς να δεσμευθεί για τον τρόπο, ο ενώ δήλωσε πως θα πραγματοποιηθεί με το νέο έτος.
«Από το 2015 θα δούμε να υπάρχει ζήτηση για δάνεια καθώς ο πολίτης θα αισθάνεται ασφάλεια βλέποντας την ανάπτυξη» συνέχισε ο κ. Χαρδούβελης.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση