GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαντορίνη: Έβαζε «χέρι» στο ταμείο των ΕΛΤΑ επί έναν χρόνο

Από πέρυσι τον Νοέμβριο μια 31χρονη κατάφερνε να αφαιρεί χρήματα από το ταμείο των ΕΛΤΑ Σαντορίνης, επισκεπτόμενη... φιλικό τη...



Από πέρυσι τον Νοέμβριο μια 31χρονη κατάφερνε να αφαιρεί χρήματα από το ταμείο των ΕΛΤΑ Σαντορίνης, επισκεπτόμενη...
φιλικό της πρόσωπο – υπάλληλο του υποκαταστήματος.

Η 31χρονη συνελήφθη επ' αυτοφώρω, την Παρασκευή, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας.

Όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της έρευνας, από το Νοέμβριο του 2013, είχε αφιαρέσει τμηματικά και συστηματικά από ταμείο χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις 12.000 ευρώ.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, οργανώθηκε άμεσα, ύστερα από καταγγελία που έγινε στις 20.11.2014, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία προσημειώθηκαν χρήματα που τοποθετήθηκαν στο ταμείο του καταστήματος και τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση το κτήριο που στεγάζεται.

Στις 21.11.2014 το πρωί, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στην 31χρονη που εξέρχονταν από το κατάστημα και βρέθηκαν στην κατοχή της 300 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν μέρος των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση