GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ για την συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα

Νέα εσωκομματική κόντρα στο προσκήνιο με αφορμή τυχόν συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα, που πλέον απομακρύνεται πάντως ως ενδεχόμενο. Παρά τ...


Νέα εσωκομματική κόντρα στο προσκήνιο με αφορμή τυχόν συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα, που πλέον απομακρύνεται πάντως ως ενδεχόμενο.
Παρά τις διαβεβαιώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι είναι «ανοιχτοί» σε μία συνάντηση μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα –χωρίς πάντως τον Ευάγγελο Βενιζέλο- και με δεδομένες τις θέσεις τους ως κόμμα, ξεκάθαρη θέση ενάντια σε κάθε σενάριο επαφής της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Ακούω κάποιους να μιλάνε για συναίνεση», είπε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, προειδοποιώντας με το βλέμμα στο εσωτερικό του κόμματός του ότι «η συναίνεση συνεπάγεται νέα πολιτική λεηλασίας και διάλυσης».
Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε, άλλωστε, ότι η χώρα έχει φτάσει στην μεγαλύτερη ταπείνωσή της, υποστηρίζοντας:
«Σαμαράς και Βενιζέλος εκλιπαρούν τους υπαλλήλους της τρόικα να έρθουν να κάνουν τις αξιολογήσεις για την καταστροφή της χώρας» και καλώντας παράλληλα τον Γκίκα Χαρδούβελη να ενημερώσει το Σώμα για τις απαιτήσεις των δανειστών, προσδιορίζοντάς τις ο ίδιος με την φράση : «η τρόικα ζητά την μάνα της και τον πατέρα της»…
Σε κάθε περίπτωση, πάντως και ο Πάνος Σκουρλέτης νωρίτερα, είχε παρατηρήσει πως δεν υπάρχει περιθώριο ουσιαστικής συνεννόησης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του χρέους, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «άτακτη υποχώρηση» και «εγκλωβισμό» στην μνημονιακή πολιτική.
Είχε ξεκαθαρίσει, εξάλλου, ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να βρει «συνενόχους» στον ΣΥΡΙΖΑ…
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Όσοι βουλευτές ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δώσουν χρόνο στην άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, θα θαφτούν πολιτικά αιώνια και θα τους συνοδεύουν οι κατάρες των ταλαιπωρημένων Ελλήνων !

    Όσοι ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι παίρνουν μεγάλο κρίμα στο λαιμό τους. Όσοι στηρίζουν τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, άμεσα ή έμμεσα, έχουν μεγάλο κρίμα στο λαιμό τους, γιατί συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα, στην εξόντωση των Ελλήνων. Υπάρχει Νέμεσις ! Όσοι εξαγοραστούν και ψηφίσουν για ΠτΔ, θα πάρουν πάνω τις αρές των Ελλήνων πολιτών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση