GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική έφοδος στο σπίτι και το γραφείο του Θ. Λιακουνάκου

Εφοδο στο γραφείο και στο σπίτι του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας Διαφθ...

Εφοδο στο γραφείο και στο σπίτι του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου συνοδευόμενη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας.
Η αιφνιδιαστική κίνηση των Αρχών έγινε νωρίτερα σήμερα με σκοπό να εντοπιστούν στοιχεία που πιθανόν να έχει ο επιχειρηματίας τα οποία θα μπορούσαν να διευκολύνουν την έρευνα της Δικαιοσύνης. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι υπόλογος για ενεργητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδικήματα που αφορούν εμπλοκή του σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων από το 1998 μέχρι σήμερα. Έχει ήδη απολογηθεί στον ανακριτή σχετικά με την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος» και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα έχει αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε με εισαγγελική εντολή αντίστοιχες εφόδους σε σπίτια και γραφεία και άλλων προσώπων που ελέγχονται για υποθέσεις διακίνησης παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση