GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παροχές ανάλογα με τις εισφορές προαναγγέλλει ο διοικητής του ΙΚΑ

Μετρά για την μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα των εισφορών με τις παροχές που έτσι κι αλλιώς αξιώνει η τρόικα, φαίνεται ότι επεξεργάζον...


Μετρά για την μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα των εισφορών με τις παροχές που έτσι κι αλλιώς αξιώνει η τρόικα, φαίνεται ότι επεξεργάζονται ήδη τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του διοικητή του ΙΚΑ κ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ο οποίος μιλώντας σε συνέδριο για την ασφάλιση και την εργασία αναρωτήθηκε: " Γιατί θα πρέπει να δικαιούνται τις ίδιες παροχές όσοι συμπληρώνουν το μίνιμουμ των ενσήμων ετησίως με όσους καταβάλλουν διπλάσιες εισφορές. "
Ο κ.  Σπυρόπουλος, που επισήμανε ότι εκφράζει προσωπικές σκέψεις, τόνισε επίσης ότι τα ταμεία κύριας ασφάλισης των γιατρών, δικηγόρων και μηχανικών (ΕΤΕΑΑ), θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ταμεία ειδικού σκοπού (κάτι ανάλογο με τα επαγγελματικά ταμεία στην επικουρική ασφάλιση) προκειμένου να εξαιρεθούν από τη κρατική δαπάνη για τις συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση