GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τον δολοφόνο του μακελειού στο Μικρολίμανο...

Έναν πενηντάρη αλβανικής καταγωγής αναζητούν οι αστυνομικοί ως δράστη της επίθεσης στο Μικρολίμανο... - “Έχουν” τα στοιχεία τ...



Έναν πενηντάρη αλβανικής καταγωγής αναζητούν οι αστυνομικοί ως δράστη της επίθεσης στο Μικρολίμανο...

- “Έχουν” τα στοιχεία του και πιστεύουν ότι έχει κάνει άλλες τρεις επιθέσεις

- Πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα δημιουργεί πολλά ερωτήματα
- Εκτός κινδύνου οι περισσότεροι από τους 11 τραυματίες

Οι περιγραφές των μαρτύρων στο σοκάρουν. Ο τρόπος που έδρασε ο δράστης άφησε άφωνους και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς που έχουν την περιγραφή του και έχουν εξαπολύσει ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν άμεσα καθώς θεωρείται άκρως επικίνδυνος.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό. Όταν ο άνδρας μπήκε στο κατάστημα φωνάζοντας “θα πεθάνετε όλοι” ο ιδιοκτήτης φώναξε στους θαμώνες να πέσουν κάτω. Μάταια όμως καθώς ο δράστης άρχισε και πάλι να πυροβολεί. Έριξε συνολικά 14 σφαίρες τραυματίζοντας σοβαρά 11 άτομα και άλλα τέσσερα ευτυχώς ελαφρότερα.

Ο χώρος γέμισε τραυματισμένους ανθρώπους και σπασμένα γυαλιά. Ο δράστης απλά γύρισε την πλάτη του και έφυγε ψύχραιμος. Κάποιοι μάρτυρες αναφέρουν ότι επιβιβάστηκε σε ένα τζιπ, υπάρχει όμως και μια μαρτυρία που λέει ότι μπήκε σε ταξί. Και τα δυο ενδεχόμενα ελέγχονται από την αστυνομία.


Συναγερμός στην αστυνομία – Ίσως χτύπησε άλλες τρεις φορές

Οι αστυνομικοί έχουν ένα πολύ βασικό στοιχείο στα χέρια τους. Έχουν όχι απλά την περιγραφή αλλά τη φωτογραφία του δράστη μέσα από το κατάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα έχουν ήδη στα χέρια τους και στα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Τώρα προσπαθούν να τον εντοπίσουν άμεσα και να τον συλλάβουν καθώς υπάρχουν πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον δράστη τριών ακόμη επιθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση