GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Άγκυρα ο Βενιζέλος

Στις επτά το απόγευμα έφτασε στην Άγκυρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος α...



Στις επτά το απόγευμα έφτασε στην Άγκυρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αύριο θα έχει επαφές με την τουρκική ηγεσία.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Κυριακή θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για τη Θρονική Εορτή στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα βρίσκεται και ο Πάπας Φραγκίσκος.

Αύριο, Σάββατο, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί στις δέκα το πρωί με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη όπου στις 16:45 θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση